Videó megfigyelő rendszerek

A HR SECURITY KFT. vállalja CCTV rendszerek tervezését, kivitelezését. A kiválasztott eszközök ár/teljesítmény aránya a megrendelő elvárásaihoz szorosan illeszkedik. A kamerák lehetnek beltéri, illetve védőházba szerelt kültéri elhelyezésűek, fix vagy akár vezérelt, mozgatható kamerák is. A videórendszerek központját a felmerült igényekhez alkalmazkodva a legkorszerűbb digitális rögzítést biztosító eszközök alkotják.

Digitális Videó Rögzítők

A videó rögzítők teszik lehetővé a különböző kamarák által közvetített kép rögzítését egy háttértároló egységen. Ezek az eszközök rendelkeznek egy alap háttértárral, de ha nem lenne elég a hely, ez igény szerint bővíthető. A rögzítők nélkülözhetetlen egységei egy videó megfigyelő rendszernek. Jogtalan eltulajdonítás, vagy bármilyen más bűncselekmény esetén, erről visszatekinthetőek a megfigyelt területen zajlott események.

Kamerák

A kamerák a videó megfigyelő rendszer érzékelői. Ezek az eszközök bonyolítják le a képi illetve hangi anyagok digitalizálását, majd ezt továbbítják a rögzítő felé. Igény szerint lehetnek fekete-fehér, vagy színes kamerák is.

Szünetmentes tápegységek

A szünetmentes tápegységek biztosítják a videó rögzítő rendszer folyamatos működését, még hálozati táp hiánya esetén is.

Automatikus tűz, és gázveszély jelző rendszerek

A HR SECURITY KFT. elektronikus tűzjelző rendszerek komplex kiépítését vállalja. Kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos, a hagyományos címzett, illetve az összetettebb akár több száz érzékelőből álló analóg intelligens rendszerek. Amennyiben erre igény van a tűzjelző rendszerek alkalmassá tehetők automatikus oltóberendezések vezérlésére is. Alkalmazott eszközeink rendelkeznek a BM-OKF engedélyével. Újonnan kiépített rendszereink a biztosítók, a rendőrség, illetve a tűzoltóság elvárásainak megfelelnek, a mai kor technikáját képviselik.