Integrált Grafikus Felügyelet

Egyre gyakoribb igény, hogy a cég minden információja egyetlen rendszerben elérhető legyen. A grafikus megjelenítő szoftver egyszerre jeleneti meg az összes rendszert egy felületen. Az egységes, központosított megjelenítés átláthatóvá teszi a különböző típusú eszközökkel megvalósított teljes rendszert. Ezzel megkönnyíti a felügyeletet végző vagy üzemeltető személyek munkáját, valamint csökkentheti a beavatkozáshoz szükséges időt.

A felügyeleti szoftver közös adatbázisban tárolja az alrendszerek adatait, illetve azok rendszereseményeit, valamint naplózza a felhasználók tevékenységeit is. Az így összegyűlt adatok könnyedén lekérdezhetőek, szűrhetőek, ezáltal azok elemzése is egyszerűbbé válik. A rendszer rugalmasságának köszönhetően a szoftver megoldást nyújt az egészen kis telephelyekkel, épületekkel rendelkező felhasználóktól kezdve egészen a nagyméretű, akár országos hálózatokkal rendelkező felhasználókig.

A szoftver korlátlan számú klienst és felhasználót tud kezelni, támogatva ezzel a későbbi üzemeltetői átalakításokat és rendszerbővítéseket.