Rólunk

Az elektronikus vagyonvédelem terén több éves gyakorlattal rendelkező szakember vezetésével 1990-ben megalapított vállalkozás jogutódjaként, a HR SECURITY Kft. 1995-ben alakult. A társaság saját tőkéje a megalakulás óta növekvő tendenciát mutat, köszönhetően a magas szintű munkavégzésnek, illetve a képzett munkaerő alkalmazásának.

Cégünk üzleti vállalkozások, állami szervezetek, magánszervezetek, valamint egyéni ügyfelek részére nyújt igény szerint kialakított vagyonvédelmi szolgáltatást.

A társaság fő profilja a létesítmények és telephelyek, irodák, raktárak, pénzintézetek, valamint családi házak, lakások vagyonvédelmi rendszereinek teljes körű tervezése, kivitelezése, karbantartása, hibajavítása, valamint 24 órás készenléti, hibaelhárító szolgálat üzemeltetése.
Társaságunk budapesti központtal rendelkezik de szolgáltatásaink kiterjednek az ország egész területére.

Cégünk vezetői és dolgozói az elektronikus vagyonvédelem valamennyi ágazatában komoly képzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek. Az igen magas szakmai követelményekhez társul a folyamatos képzés, tesztelés és a szigorú ellenőrzés, mert a HR SECURITY KFT. céljai eléréséhez fontos, hogy mindig a piac legkorszerűbb megoldásait tudja kínálni szolgáltatásaival a vevőinek és a leendő partnereinek a felmerülő igényeknek, valamint a jogszabályokban előírt követelményeknek megfelelően.