Hőmérés kamerával

Hőmérséklet mérés egyszerűen, távolról

A Covid-19 vírus először 2019 tavaszán érte el először hazánkat.

Napjainkba még mindig számos helyen próbléma, az emberek hőmérsékletének ellenőrzése, illetve a maszk használatának ellenőrzése.

Több megoldás közül is tudunk válogatni.

A kézi hordozható testhőmérséklet ellenőrző készülékek a legelterjedtebbek.

Ezeknek az eszközöknek a legnagyobb előnyük, hogy mobilisak, könnyen beszerezhetőek és a kezelésük is egyszerű. Az többi eszközhöz hasonlítva, egy ilyen eszközre való beruházás a leggazdaságosabb.

Ami az eszköz ellen szól, hogy szükséges biztosítani személyzetet aki használatával ellenörzést végzi és szükséges a közel kerülnie másokhoz, illetve egyszerre csak egy ember ellenőrzését lehet végezni vele.

Milyen más megoldás lehetséges még?

Nem csak kézieszközök segítségével lehet csak testhőmérsékletet ellenőrizni, hanem kamerákkal is. Amennyiben kamerára mellet kötelezzük el magunkat, akkor lehetséges több opció közül is választanunk.

- Mobil telepítésű

- Fix telepítésű

- Egy személyes vagy tömeg ellenőrzés

A kamerának előnyei, hogy nem csak egy adott kis területen érzékel, hanem akár egy egész bejárati részt képes lefedni, vagy akár egy szobát is.

Detektálja és ellenőrzi az embereket és amint nem megfelelő értéket érzékel hangjelzéssel figyelmeztet..

Szükség esetén még a maszk használatának ellenőrzése is lehetséges.

Szintén használható Önmagában, illetve mivel IP alapú jeltovábbítással rendelkezik, lehetséges bármilyen IP hálózatra való csatlakoztatása, amely után a hálózaton lévő számítógépeken megjeleníthető a képe.

Amennyiben önálló egységként alkalmazzák, felvételt nem archivál (Videórögzítő egységre való csatlakoztatása esetén lehetséges a felvétel archiválás beállítása).

Szeretne többet megtudni? Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.