Hőmérés beléptetéssel és érintésmentesen

Beléptetés érítésmentesen? Közben még ellenőrízhetjük a testhőmérsékletét?

A Covid-19 vírus következményei nem csak a minden napi életvitelünket érinti, hanem a technológiát is. A modern technológia megpróbál mindig alkalmazkodni az adott piaci környezethez, így a jelenlegi helyzethez is.

Érintés mentes beléptetés, nem egy új konstrució a műszaki világban

A beléptető rendszereknél alkamozott proxy kártyák, beléptetőkártyák általi beléptetés is érintés mentes. A beléptető kártya hozzá érintése egy olvasóhoz nem eredményez fizikai kontaktust. De mi a helyzet az ajtó kilincsekkel? Ahhoz mégis szükséges hozzá érnünk, ha egy ajtó keresztül szeretnénk menni. Természetesen, erre is van megoldás. Az autómata ajtó nyitók felszerelése már minden ajtóra megfelelően lehet telepíteni,felszerelni.

Nem elég biztonságos a kártyás beléptető rendszer?

Egyes mobil készülékek képernyőjének feloldására már van lehetőség arcfelismeréses opció kiválasztására. Természetesen beléptetés céljából is alkalmazható az arcfelismerés egyes eszközök segítségével. Felmerül a kérdés, hogy ez biztonságos-e? Szeretné kiprobálni? Keressen fel minket elérhetőségeinken.

Megpróbált minden megoldást, de még így sem biztosított, hogy egy lázas ember ne menjen be a munkahelyére?

Az egyik legújabb beléptető terminál, már erre is nyújt megoldást. Egyszerre használható beléptető terminálként és testhő ellenőrzésre is. Az eddigi kártyás beléptetés megtartása is lehetséges, amennyiben szükséges válthat arcfelismerésre. Az egység Önmagában is alkalmazható testhő érzékelésre, amennyiben csak erre van szükség.

Szeretne többet megtudni? Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.