Hikvision ultra HD 32MP panorámakamera

A Hikvision forgalomba hozta díjnyertes PanoVu kameracsaládjának új tagját, az ultra HD 32 MP panorámakamerát.

Az új DS-2CD6984G0-IH(S)(AC) 32 MP PanoVu sorozatú panoráma dómkamera 4 db 1/2" progresszív letapogatású CMOS érzékelővel van felszerelve, melyekkel valós, 180°-os vízszintes panorámaképet, valamint 95°-os függőleges látószögű felvételt lehet készíteni. A négy videoképet a kamera maga illeszti össze, így „hézagmentes” panorámaképeket továbbít a rögzítő felé.

A nagy kültéri területekkel rendelkező cégek kiválóan használhatják a kamerát felügyeleti és védelmi célokra.

Kiváló HD felbontás

A kamera kiváló HD felbontást készít, a maximális érték 8160×3616 pixel. A 32 MPképfelbontás és 25 fps képráta biztosítja a kiemelkedő minőségű videofelvételeket és azok visszajátszási lehetőségét.

HD élesség – éjszaka is

A DS-2CD6984G0-IH(S)(AC) kamera 4 beépített IR LED-del gyenge fényviszonyok mellett is kiváló – HD minőségű – panorámaképeket készít 20 m-ig.

Többféle megjelenítési mód

A kamera a képeket a felhasználói igényeknek megfelelően többféleképpen is meg tudja jeleníteni. A standard 32 MP panorámanézeten kívül arra is van lehetőség, hogy a video anyagot 8 MP felbontással továbbítsuk a megfelelő NVR-hez. Ezenkívül a kamera minden optikája egyenként 8 MP önálló képet is tud készíteni, vagy a négy képet osztott panorámanézetben megjeleníteni.

Ideális felügyeleti megoldás nagy külső területekre

Széles látószögének köszönhetően a DS-2CD6984G0-IH(S)(AC) kamera kiválóan alkalmas nagy nyílt terek (pl. futballpályák, bevásárlóközpontok vagy ipari létesítmények)felügyeletére. Amihez korábban több kamera kellett, azt most képes egyetlen kamera is lefedni, kevesebb IP csatorna igénnyel. Ez jelentősen egyszerűsíti, gyorsítja és olcsóbbá is teszi a telepítést és a konfigurációt.

DS-2CD6984G0-IHS (2.8mm)

Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, keressen bizalommal.

Forrás: riel.hu