Mobil applikáció riasztókhoz

Távfelügyeleti szoftver akár a mobilján?

Elutazott? Egy rossz érzés miatt nincs meg otthonában a biztonságérzete? Szeretné egy eszközről irányítani otthonát?

Itt a megoldás!

Köszönhetően a gyorsan fejlődő műszaki iparágaknak, már elérhető okos telefonokra különböző távfelügyeleti szoftverek, melyekkel gyorsan és egyszerűen kezelhetjük otthonunkat. Nem csak a riasztó rendszerünket, hanem már akár az okos otthon minden beszerelt eszközét, kényelmi funkcióját vezérelni tudjuk.

Főbb gyártók saját fejlesztésből kiadott „appokat” dobtak piacra, de elérhetőek általános szoftverek is. Nyilvánvalóan a gyártók kifinomultabb programjait célszerűbb használni, de tapasztalataink alapján más alternatív megoldás alkalmazásával is megvalósítható a felmerülő igények megvalósítására.

Pár szempont, hogy mért használd a gyártók által specifikált applikációkat:

1. Kézben tarthatja otthona, üzlete biztonságát!

2. Élesítheti / kikapcsolhatja távolról is riasztóját, illetve bármikor ellenőrizheti, hogy élesítette-e a riasztóját.

3. Riasztások fogadása push üzenetben.

4. Smart Home funkciók: garázskapuját, kertkapuját, világítását, fűtését, automata öntözőrendszerét is ki/be tudja kapcsolni távolról az applikációból, vagy mozgásérzékeléskor automatikusan.

5. A fotelban ülve is átprogramozhatja a rendszert, ha például egy új kód kiadása szükséges.

6. Egyszerű kezelni, használata nem igényel semmilyen előzetes tanulmányokat. Cégünk természetesen segít a kezdeti beállításokban és a további felmerülő kérdésekben.

7. Amennyiben úgy gondolja, hogy a rendszer bizonyos érzékelőit átmenetileg ki szeretné kapcsolni, a megoldás egy gombnyomásnyi távolságra van.

8. Az alkalmazás egyedi, Ön által beállítható kóddal védett, így a telefon esetleges elvesztése sem jelent biztonsági kockázatot az Ön számára.

9. Android és iOS rendszerű okos telefonokkal is kompatibilis.

Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.